Hostel Etiquette: Seks in een dorm

Seks in een dorm - Bron: Publiek Domein

Ok, serieus? Je hebt iemand gescoord in de Waikiki Bananabar om de hoek en het leek je een geweldig idee om met je troffee in een dorm te gaan seksen? Gewoon.niet.doen.

Hostel etiquette: Geen seks in een dorm room

Heb je wel eens seks gehad in een dorm? Geloof me. Ook al denk je nog zo zachtjes te doen, iedereen kan jullie gewoon horen. Het is ongetwijfeld erg spannend allemaal, maar je exhibitionistische neigingen zijn gewoon super asociaal.

Boek een private

Doe jezelf en anderen een plezier en boek voortaan een private room of ga, heel romantisch, naar het strand. Is dit teveel moeite? Zoek dan op zijn minst een beschutte plek in het hostel, zoals een douchecabine of schoonmaakkast etc.

Val in ieder geval je kamergenoten niet lastig met je onverzadigde libido. Het is al zwaar genoeg op zo’n slaapzaal dus gewoon niet doen.

Tip voor hosteleigenaren:

Wellicht een leuk idee om in het hostel voortaan een ‘Shag Room’ in te richten. Deze geluidsdichte (afwerk)ruimte kunnen stelletjes dan, bijvoorbeeld per half uur, huren om elkaar eens flink te grazen te nemen.

Alhoewel dit er misschien toe kan leiden dat het hostel langzaam een bordeel wordt, kan iedereen voortaan wel weer lekker slapen.

 

Vond je de bovenstaande tips handig? Volg Backpack Hacks dan op Facebook of kijk hier voor een overzicht met meer Tips & Tricks voor op reis. Heb je zelf een goede tip? Deel het in de comments!

The following two tabs change content below.
Djuna Vaesen, Travel Blogger bij Backpackhacks.nl

1 gedachte over “Hostel Etiquette: Seks in een dorm”

  1. Pingback: Hostel Etiquette: Irritaties in de de dorm/gedeelde slaapzaal

Geef een reactie